Actueel

Actuele informatie betreffende het Coronavirus: op dit moment ontvang ik weer fysiek cliŽnten in mijn praktijk in den Dolder. In voorkomende gevallen, zoals wanneer cliŽnt of ikzelf klachten hebben, is het mogelijk om de behandeling online voort te zetten. In het voorjaar heb ik hier ervaring mee opgebouwd.
Vanaf 1-1-2014 wordt de psychologische behandeling in mijn praktijk als 'product 'vergoed, afhankelijk van de diagnose. Dit is ons door de overheid opgelegd. Er is sprake van in principe 3 producten, kort, middel, intensief of bij de meeste verzekeringen vanaf 1-1-2015 chronisch.
Sinds september 2020 neem ik uitsluitend cliŽnten aan die zich hebben aan gemeld bij 1np. Deze organisatie heeft met alle verzekeraars contracten af gesloten. Ze koopt voor ons zorg in en faciliteert ons zodat we kunnen voldoen aan de noodzakelijke voorwaarden. Het is fijn als u van tevoren even contact met mij opneemt per telefoon of mail, zodat ik u kan informeren hoe de aanmelding verloopt. Voor u als cliŽnt heeft dit, behalve een aanmelding bij 1np (www.1np.nl), verder geen consequenties. De zorg wordt, als er aan de juiste diagnose wordt voldaan, geheel vergoed, met uitzondering van de 385,- eigen risico. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen hebt u een verwijsbrief van uw huisarts nodig met een voorlopige diagnose en een aanmelding voor de basis GGZ. Mijn tarief voor een gesprek dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar is 90,00 ( dit kan het geval zijn als u niet aan een diagnose voldoet die vergoed wordt)


Vanaf 1/1/2017 zijn wij verplicht door de overheid ons kwaliteitsstatuut op onze website te vermelden.
Als u op de volgende link klikt u op kwaliteitstatuut.


Vanuit de Nederlandse Zorg Autoriteit zijn wij verplicht onze wachttijd te vermelden.
Op dit moment neem ik geen nieuwe cliŽnten aan tot 1 september 2021. De praktijken van collega's hebben over het algemeen ook weinig ruimte voor nieuwe cliŽnten, dus neem contact met uw huisarts of verzekering op om een psycholoog te vinden met een kortere wachttijd.
In het kader van het privacybeleid conform de wet AVG zijn wij verplicht op onze website een document te plaatsen met ons beleid in dezen. Als u op de volgende link klikt privacybeleid vindt u mijn beleidsdocument.